Veroučni urnik 22/23 in prijavnica

Veroučni urnik bomo morda še prilagodili na srečanjih za starše ob vpisu k verouku po večerni maši, torej okrog 19.30, vabljeni pa že k maši ob 19h, in sicer:
– za 1. razred: v sredo, 7. 9.
– za 2., 3. in 4. razred: v četrtek, 8. 9.
– za 5. razred: v torek, 6. 9.
– za 6. razred: v petek, 9. 9.
– za 7. razred: v ponedeljek, 5. 9.
Vpis za 8. in 9. razred bo v torek, sredo in petek popoldne po razporedu za posamezne veroučence (k vpisu pridejo starši s skupaj veroučencem 8. ali 9. razreda).

K vpisu prinesete izpolnjeno prijavnico (in podpisano spričevalo, če ga imate še doma). Vpišite tudi izbrane obveroučne dejavnosti v župniji. E-komunikacija vedno poteka s starši, samo z njihovo vednostjo in dovoljenjem pa lahko tudi neposredno z otroki.

Starši, ki vpisujete otroka v prvi razred, s seboj prinesete družinsko knjižico. Če je nimate, potem za otroka, ki ni bil krščen v naši župniji, potrebujete otrokov krstni list. Dobite ga v župniji otrokovega krsta.

Z rednim veroukom za vse razrede začnemo v tednu po 11. septembru. V nedeljo, 18. septembra, se vsi veroučenci in starši ob 10. uri zberemo pri sveti maši, ko bomo blagoslovili šolske torbe in učne pripomočke, ki naj jih veroučenci prinesejo s seboj v cerkev. Skupaj bomo prosili Svetega Duha za pomoč pri učenju in vseh drugih dejavnostih.

.