VPIS K VEROUKU

Dragi starši, ob začetku novega veroučnega leta se želimo katehisti vaših otrok z vami srečati in vam predstaviti veroučni načrt za vsak razred posebej. Zato bo vpis k verouku za veroučence od 4. razreda naprej združen z roditeljskim sestankom po večerni maši, torej ob 19.30. Sestanek bo v novi Baragovi dvorani, ki smo jo letos v novi stavbi poleg župnišča urediti za veroučna in druga srečanja ter pevske vaje.  Na roditeljski sestanek otrokom ni treba priti, prosimo pa vas, da pridete na sestanek za vsak razred posebej, tudi če imate pri verouku dva otroka, in sicer:

  • za 4. razred v ponedeljek, 10.9.,
  • za 5. razred v torek, 11.9.,
  • za 6. razred v sredo, 12.9.,
  • za 7. razred v četrtek, 13.9.,
  • za 8. in 9. razred v petek, 14.9.

Vpis za otroke od 1. do 3. razreda pa bo v petek, 14. septembra, od 14. do 18. ure.

K vpisu starši prinesete podpisano veroučno spričevalo ter izpolnjeno veroučno prijavnico in pravila veroučne šole, kar najdete tudi na povezavi prijavnica18-19.

Starši, ki vpisujete otroka v prvi razred, s seboj prinesete družinsko knjižico. Če je nimate, za otroka, ki ni bil krščen v naši župniji, potrebujete otrokov krstni list. Dobite ga v župniji otrokovega krsta. Prosimo vas, da s seboj prinesete tudi izpolnjeno družinsko prijavnico, ki jo najdete na povezavi druzinska-prijavnica-vpis-v-1-razred.

 

V nedeljo, 16. septembra, se vsi veroučenci in starši ob 10. uri zberemo pri sveti maši, ko bomo blagoslovili šolske torbe in učne pripomočke, ki naj jih veroučenci prinesejo s seboj v cerkev. Skupaj bomo prosili Svetega Duha za pomoč pri učenju in vseh drugih dejavnostih. Po maši pa bo piknik na župnijskem igrišču (če bo primerno vreme). Z rednim veroukom začnemo v tednu po 16. septembru.